Raision Juhannus Trial 2014

KILPAILUKUTSU

KILPAILUN NIMI

Raision Juhannus Trial 2014

KILPAILUN ARVO

Seurojen/jäsenten välinen

KILPAILU PAIKKA

Raision Moottorirata-alue

AIKA

14 ja15.6.2014

AJETTAVAT LUOKAT

Standard, harraste Standard, Modified, Pro-Modified ja Prototype sekä Mönkkärit

SÄÄNNÖT

Kilpailussa noudatetaan AKK ry:n vuoden 2014 sääntökirjassa ja internetissä julkaisemia sääntöjä, sekä tässä kilpailukutsussa mainitut, sekä mahdolliset kilpailun johdon antamia kilpailun aikaisia lisämääräyksiä.

YHTEYSHENKILÖ

Jarno Puumalainen 0400 535 302

KILPAILUN JÄRJESTÄJÄ

Raision Urheiluautoilijat Ry

PÄÄTOIMIHENKILÖT

Kilpailun johtaja Kirsi Sorjasaari Katsastuspäällikkö Veijo Sipari Turvallisuuspäällikkö Satu Lautkankare

ILMOITTAUTUMINEN

Sähköpostilla jarno.puumalainen@gmail.com tai tämän sivuston kautta 9.6.2014 klo 18.00 mennessä

MUKAAN OTETAAN

Mukaan otetaan max 40 ajoneuvoa ilmoittautumisjärjestyksessä, kuitenkin niin että AKK:n sääntökirjassa mainitut ryhmät ovat ensisijaisia. Kilpailun järjestäjä varaa itselleen oikeuden muuttaa hyväksyttävää määrää.

RADAT

4-6 jaksoa ajetaan kahteen kertaan

ERITYISMÄÄRÄYS

Kilpailun järjestäjä varaa itselleen oikeuden peruttaa tai siirtää kilpailua olosuhteiden niin vaatiessa, sekä antamaan tarpeellisia lisämääräyksiä. Kilpailussa noudatetaan kokonaisaikaa, erillistä korjausaikaa ei ole. Kilpailun johto voi tarvittaessa siirtää loppuaikaa kilpailun edetessä. Ajamatta jääneet jaksot katsotaan jakson kierroksi (=500vp). Kilpailussa ei ole virallista maalia, eli virhepisteet ratkaisevat sijoituksen.

VARIKKO

Varikolla on kilpa- ja huoltoautojen alla oltava nesteitä läpäisemätön alusta/imeytysmatto

AUTOKUNTA

Voi ilmoittautua pelkkä kuljettaja tai yhdessä apukuljettajan kanssa. Voi ilmoittautua vain yhteen luokkaan.

OHJAAJALISENSSI

KAIKISSA LUOKISSA kuljettajalla ja apukuljettajalla on oltava voimassaoleva AKK:n kilpailulisenssi vuosilisenssinä. Vaihtoehtoisesti kisapaikalta voi lunastaa tutustumis lisenssin.

AUTOJEN RYHMÄJAKO

Standard, Harraste Standard, Modified, Pro Modified ja Prototype Standard luokassa voivat ajaa myös nuortenluokan kuljettajat. Mönkkärit ajavat Standard ryhmän rataa.

KATSASTUSKORTTI

Autolla tulee olla AKK:n myöntämä katsastuskortti. Katsastuskortin voi tilata AKK:lta tai vaihtoehtoisesti sen voi lunastaa järjestäjältä. Katsastuspäällikkö antaa väliaikaisen katsastuskortin ja AKK lähettää virallisen katsastuskortin haluamaasi osoitteeseen.

VIRHEPISTEET

AKK:n julkaisemien sääntöjen mukaan. Ryhmien Standard, Harraste Standard ja Modified autokohtaiset peruutuspisteet tarkistetaan katsastuksen yhteydessä.

JÄRJESTÄJÄ EI SUOSITTELE OSALLISTUMISTA AUTOLLA JOSSA ON KÄYTÖSSÄ TOIMIVAT TURVATYYNYT. JÄRJESTÄJÄ EI VASTAA VAHINGOISTA MITKÄ AIHEUTUVAT TURVATYYNYJEN LAUKEAMISESTA.

JOKAISEN KILPAILIJAN VELVOLLISUUS ON KATSOA ETTÄ AUTON NESTEET EI VALU MAASTOON.

OSALLISTUMISMAKSUT

Kaikissa ryhmissä 60€ / autokunta/mönkkäri/päivä, (sarjamaksun maksaneet 50€) Jälki-ilmoittautumismaksu + 60€ / autokunta
OSALLISTUMISMAKSU SUORITETAAN ILMOITTAUTUMISEN YHTEYDESSÄ

KILPAILUMATERIAALI:

Kilpailumateriaalin saa kilpailutoimistosta ilmoittautumisen yhteydessä

KILPAILUPAIKKA

Raision Moottorirata-alue, Raisiosta noin 2km Rauman suuntaan tieviitta KUSTAVI liikenneympyrästä Palovuorentielle siält pitäis sit löytyy.

PALKINNOT

3 parasta autokuntaa palkitaan muistopalkinnolla sekä kaikkien kilpailuun osallistuneiden kuljettajien kesken arvotaan erityispalkinto.

Kilpailun aikataulu

Lauantai14.6.2014 ja sunnuntai 15.6.2014 08.00 kilpailutoimisto avataan 08.30 katsastus alkaa 09.30 ilmoittautuminen päättyy 10.00 katsastus päättyy 10.00 ohjaaja kokous 10.30 kilpailu alkaa n. 13.30 – 14.00 tauko 17.00 kilpailu päättyy Kilpailun aikataulu on ohjeellinen. Järjestäjä varaa oikeuden aikataulumuutoksiin.

PALKINTOJEN JAKO HETI TULOSTEN TULTUA HYVÄKSYTYKSI

HYVÄÄ JA TURVALLISTA KOTIMATKAA JA KIITOS KUN OLITTE VIERAANAMME

Tags: